معرفی سایت‌های دانلود رایگان مقاله داخلی و خارجی

معرفی سایت‌های دانلود مقاله داخلی و خارجی

اگر به نگارش مقاله یا پایان‌نامه خود مشغول هستید، حتما بارها و بارها به دانلود مقالات نیاز پیدا کرده‌اید. در کلیه مراحل تحقیق و پژوهش از جمله طرح سوال پژوهش، کار کردن بر فرضیه تحقیق و نگارش مرور ادبیات تحقیق (پیشینه پژوهش) به دانلود مقالات بسیاری نیاز خواهیم داشت. اما چگونه مقالات انگلیسی را رایگان دانلود کنیم؟

مطالعه و دانلود بعضی مقالات تخصصی رایگان است. به این دست از مقالات، مقالات دسترسی آزاد گفته می‌شود. برای دانلود این دست از مقالات شما می‌توانید از موتورهای جست و جوی مقالات علمی مانند گوگل اسکالر، پابمد و core استفاده کنید. اما تعداد قابل توجهی از مقالات رایگان نیستند. اگر دانشجوی تحصیلات تکمیلی هستید، معمولا دانشگاه شما تا حدودی بودجه (از طریق ایمیل دانشگاهی) برای خرید مقالات علمی در اختیار شما قرار می‌دهد. اما معمولا شما به تعداد بیشتری مقاله نیاز خواهید داشت.

در این مواقع شما می‌توانید که از سایت‌های دانلود رایگان مقالات استفاده کنید. در ادامه این مطلب سایت ترجمه مقاله ترجمیک به معرفی ۱۴+ سایت کاربردی برای دانلود رایگان مقالات انگلیسی و فارسی می‌پردازیم، پس همراه ما باشید!

مطالب مرتبط:

تاثیر گرامرلی در پذیرش مقاله

آخرین به روزرسانی:

۱۴۰۳/۰۸/۱۷

سایت‌های داخلی برای دانلود رایگان مقالات فارسی

صرف نظر از رشته‌ای که در آن تحصیل می‌کنید، برای مقاله‌نویسی به بررسی مقالات سایر پژوهشگران نیاز دارید. در واقع شما باید از روش کار محققان قبلی الهام بگیرید و ایده‌های آ‌ن‌ها را گسترش دهید.

قطعا مطالعه مقالات فارسی کار ساده‌تری است. پس در ابتدا بهتر است از این مقالات شروع کنید. در ادامه چند سایت معتبر داخلی را برای دانلود مقالات فارسی به شما معرفی خواهیم کرد.

پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی

پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) سایتی جامع و کاربردی برای دانلود رایگان مقالات تمامی رشته‌‌ها به زبان فارسی است. برای استفاده از این سایت به ساخت پنل کاربری و عضویت نیاز نیست. کافیست موضوع موردنظرتان را وارد و مقالات مرتبط را دانلود کنید. این سایت بیشتر برای مقالات داخلی و فارسی کاربرد دارد.

پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) سایتی جامع و کاربردی برای دانلود رایگان مقالات تمامی رشته‌‌ها به زبان فارسی است.
پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) سایتی جامع و کاربردی برای دانلود رایگان مقالات تمامی رشته‌‌ها به زبان فارسی است.

سیویلیکا یا مرجع دانش

سیویلیکا یک پایگاه اینترنتی خصوصی است که همایش‌ها و کنفرانس‌های داخل کشور را در قالب مقاله نشر می‌کند.

مقالات این پایگاه، در چهار دسته اصلی علوم فیزیکی و مهندسی، علوم زیستی، علوم اجتماعی و علوم سلامت تقسیم‌بندی می‌شود. سیویلیکا، امکان دسترسی به مقالات کنفرانس‌های کشور برای بیش از ۱۲۰ مرکز دانشگاهی و علمی کشور را فراهم کرده است. همچنین در بردارنده‌ی بیش از ۵۰ هزار مقاله تخصصی با قابلیت نمایش «تمام متن» است.

مطالب مرتبط:

۲۵ سایت برای دانلود رایگان کتاب‌ علمی و دانشگاهی

پرتال جامع علوم انسانی

این پایگاه، همانطور که از نامش پیداست، منحصرا برای دانشجویان علوم انسانی کاربرد دارد. کاربران این پرتال به‌راحتی می‌توانند موضوع مورد نظرشان را جست و جو و مقالات مرتبط را دانلود کنند.

دانلود مقالات از پرتال جامع علوم انسانی رایگان است و نیازی به پرداخت هزینه و یا عضویت ندارد. در میان ۳۵۰ هزار داده علمی ثبت شده در این پرتال، بیش از ۲۹۰ هزار داده گزینه نمایش «تمام متن» را دارند. شما می‌توانید طیف گسترده‌ای از موضوعات رشته‌های علوم انسانی را در این پرتال جست و جو کنید. از جمله این موضوعات می‌توان به تربیت بدنی، تاریخ، ادبیات و علوم سیاسی و… اشاره کرد.

بانک اطلاعات نشریات کشور (مگیران)

این بانک اطلاعاتی در سال ۱۳۸۰ به هدف معرفی و عرضه مطبوعات علمی و تخصصی کشور به پژوهشگران راه‌اندازی شد.

این پایگاه با همراهی مدیران نشریات، تاکنون بیش از ۳۰۰۰ عنوان مجله علمی و تخصصی مختلف را گردآوری کرده‌است. اطلاعات، فهرست مندرجات و متن بسیاری از این مقالات در دسترس کاربران مگیران است. بسیاری از خدمات مگیران به صورت رایگان است.

با این حال، دسترسی به متن مقالات و برخی خدمات تکمیلی به پرداخت حق اشتراک سالانه نیاز دارد.

برای دانلود پایان‌نامه‌های فارسی نیز می‌توانید به سایت‌های زیر مراجعه کنید.

اگر دانشجو هستید و به انواع خدمات ترجمه مقاله، ترجمه کتاب، ویرایش نیتیو، پارافریز تخصصی و … نیاز دارید، با خیالی آسوده از خدمات ترجمیک استفاده کنید!

سایت‌های دانلود رایگان مقالات انگلیسی

امروزه زبان انگلیسی، زبان علم است و دسترسی به منابع و مقالات این زبان، نیاز بسیاری از دانشجویان است. دانشجویان سایر زبان‌های خارجی نیز ممکن است برای جستجوی مقالات به شناخت منابع معتبر نیاز داشته باشند. در ادامه تعدادی از پایگاه‌ها و موتور‌های جست و جوی مقالات انگلیسی را به اختصار معرفی می‌کنیم.

مطالب مرتبط:

۷+ هوش مصنوعی رایگان برای دانشجویان

گوگل اسکالر، موتور جست و جوی مقالات علمی

گوگل اسکالر، یکی از معروف‌ترین موتور‌های جستجوی مقالات علمی است. مقالات بسیار متنوع و مختلفی در این پایگاه موجود و قابل دانلود هستند.

گوگل اسکالر، بزرگترین پایگاه مقاله

ساینس‌دایرکت

از معتبرترین بانک‌های اطلاعاتی وابسته به نشریه الزویر می‌توان به Science Direct اشاره کرد. این بانک اطلاعاتی مقالات رشته‌ها و گرایش‌های مختلفی را دربرمی‌گیرد.

ساینس‌هاب 

ساینس‌هاب (sci-hub) یکی دیگر از سایت‌های معتبر دانلود مقالات خارجی  است. هدف و شعار معروف این پایگاه اطلاعاتی «مانع‌زدایی از مسیر علم»  است. ساینس هاب در این راستا بیش از ۸۵ میلیون پژوهش را با تمامی موضوعات در پایگاه خود گردآورده‌است.

فهرست مجلات دسترسی آزاد (DOAJ)

DOAJ یک فهرست راهنمای آنلاین است که مجلات با کیفیت بالا و با دسترسی آزاد را نمایه می‌کند. مجلات دسترسی آزاد تمام محتوای خود را به صورت آنلاین در دسترس قرار می‌دهند و برای مطالعه و دانلود مقالات آن‌ها نیازی به پرداخت هزینه نیست.

DOAJ به شما این امکان را می‌دهد تا مجلات را بر اساس حوزه موضوعی آن جست و جو کنید. این ویژگی آن را به ابزاری ارزشمند برای یافتن تحقیقات مرتبط در زمینه خود تبدیل می‌کند.

مطالب مرتبط:

۴+ دوره رایگان آموزش نگارش آکادمیک انگلیسی

سایت CORE، دانلود رایگان مقالات دانشگاهی

CORE یک مخزن چند رشته‌ای با دسترسی آزاد است که خروجی‌های تحقیقاتی را از طیف گسترده‌ای از رشته های دانشگاهی جمع آوری می‌کند. این تحقیقات مواردی چون محتوای دانشگاه‌ها، موسسات تحقیقاتی و آژانس های مالی در سراسر جهان است. CORE به شما این را امکان می‌دهد که مقالات تحقیقاتی را بر اساس کلمه کلیدی، نویسنده یا تاریخ انتشار جست و جو کنید.

CORE یک مخزن چند رشته‌ای با دسترسی آزاد است که خروجی‌های تحقیقاتی را از طیف گسترده‌ای از رشته های دانشگاهی جمع آوری می‌کند.
CORE یک مخزن چند رشته‌ای با دسترسی آزاد است که خروجی‌های تحقیقاتی را از طیف گسترده‌ای از رشته های دانشگاهی جمع آوری می‌کند.

ResearchGate، شبکه اجتماعی پژوهشگران

ResearchGate یک سایت و شبکه اجتماعی برای محققان است. بسیاری از محققان مقاله‌های خود را در ResearchGate هم به اشتراک می‌گذارند و آنها را به صورت رایگان برای دانلود در دسترس جامعه قرار می‌دهند. ResearchGate همچنین به شما این امکان را می‌دهد که با سایر محققان در زمینه خود ارتباط برقرار کنید و در واقع به نوعی به شبکه‌سازی علمی بپردازید.

کتابخانه عمومی علوم (PLOS)، کتاب‌خانه‌ای همه‌ جانبه برای دانلود رایگان مقاله

PLOS یک ناشر غیرانتفاعی مجلات با دسترسی آزاد در بسیاری از زمینه‌های علمی از جمله زیست شناسی، پزشکی و مهندسی است. همه مقالات PLOS تحت بررسی دقیق داوران قرار می‌گیرند و کیفیت و اعتبار تحقیق را تضمین می‌کنند.

سایت arXiv، گزینه‌ای ایده‌آل برای دانلود پیش‌نویس مقالات انگلیسی

arXiv یک مخزن با دسترسی آزاد برای پیش‌چاپ (مقالات تحقیقاتی که هنوز مورد بررسی همتا قرار نگرفته‌اند) در فیزیک، ریاضیات، علوم کامپیوتر و سایر زمینه‌ها است. در حالی که پیش چاپ‌ها از طریق فرآیند سنتی داوری همتا مورد بررسی قرار نگرفته‌اند. اما هنوز هم می‌توانند که منبعی ارزشمندی برای تحقیقات پیشرفته و اطلاع از آخرین پیشرفت‌های علمی باشند.

arXiv یک مخزن با دسترسی آزاد برای پیش‌چاپ (مقالات تحقیقاتی که هنوز مورد بررسی همتا قرار نگرفته‌اند) در فیزیک، ریاضیات، علوم کامپیوتر و سایر زمینه‌ها است
arXiv یک مخزن با دسترسی آزاد برای پیش‌چاپ (مقالات تحقیقاتی که هنوز مورد بررسی همتا قرار نگرفته‌اند) در فیزیک، ریاضیات، علوم کامپیوتر و سایر زمینه‌ها است

اسکوپوس

اسکوپوس، موتور جستجوی انتشارات الزویر و از جامع‌ترین پایگاه‌ها برای دانلود مقالات است. تاکنون بیش از ۵۷ میلیون مقاله در این پایگاه ثبت شده‌است. البته این موتور جست و جو بیشتر برای یافتن مقالات انگلیسی کاربرد دارد تا دانلود آن‌ها.

Springer 

اسپرینگر از معتبرترین مجلات مقاله است

اسپیرینگر، ناشری بین المللی است و در زمینه های مختلف فنی و مهندسی، پزشکی و علوم اجتماعی فعالیت می کند. این ناشر آلمانی، بزرگترین ناشر کتاب دنیا و دومین ناشر بزرگ مجلات علمی است. بر اساس آمار منتشر شده، این پایگاه امکان دسترسی به حدود ۱۲ میلیون منبع علمی از جمله کتاب، مقاله و تفاهم نامه را تا سال ۲۰۱۸ برای کاربران فراهم کرده است.

مطالب مرتبط:

بایدها و نبایدهای سرقت ادبی

پایگاه اطلاعاتی SAGE Journals 

این پایگاه به انتشارات SAGE تعلق دارد و بیش از ۹۰۰ ناشر و ۸۰۰ کتاب و اثر علمی را تحت پوشش قرار داده است. پایگاه اطلاعاتی SAGE Journals پنجمین ناشر بزرگ و معتبر ژورنال‌ الکترونیکی تخصصی دنیا محسوب می‌شود.

علوم انسانی و اجتماعی، حوزه اصلی فعالیت این انتشارات است. با این حال، مقالات پزشکی، فناوری، علوم پایه، مهندسی و تجارت نیز در این پایگاه در دسترس هستند.

امرالد  (Emerald Insight)

امرالد، یکی از پایگاه‌های پرکاربرد دانلود مقالات، به‌ویژه مقالات مرتبط با موضوع مدیریت، کسب و کار و کتاب‌داری است. ۵۰ سال از فعالیت این سایت می‌گذرد و سالانه ۱۰۹ میلیون بازدید‌کننده از سراسر جهان دارد. علاوه بر این به طور متوسطُ هر سال سالانه ۳۰ میلیون دانلود مقاله از این پایگاه صورت‌ می‌گیرد.

مطالب مرتبط:

چگونه برای چاپ مقاله، ژورنال پیدا کنیم؟

PubMed

یکی از الزامات و ضروریات دانشجویان علوم‌پزشکی، دسترسی به منابع معتبر مقالات خارجی است از پایگاه‌های معتبر در زمینه انتشار مقالات پزشکی می‌توان به پاب‌مد اشاره کرد.

سخن آخر

در این مقاله سعی کردیم تا معتبرترین و جامع‌ترین پایگاه‌های علمی داخلی و خارجی را معرفی کنیم. با این حال، سایت‌های دیگری همچون فری پیپر، ایران پیپر، ایلرنیکا و… نیز امکان دسترسی به مقالات مختلف داخلی و خارجی را فراهم کرده‌اند.

نویسنده: مرضیه سلیمانی

از ترجمه مقاله و ترجمه کتاب گرفته تا ویرایش تخصصی و پارافریز مقالات انگلیسی، همه را با مناسب‌ترین هزینه و بالاترین کیفیت به شما ارائه می‌دهیم. برای مشاهده هزینه ترجمه و سایر خدمات کلیک کنید.

اگر در زبان انگلیسی و ترجمه متون مهارت دارید، می‌توانید در ترجمیک مشغول به کار شوید. کافیست رزومه‌تان را در صفحه استخدام مترجم بارگذاری کنید.

32 دیدگاه در «معرفی سایت‌های دانلود مقاله داخلی و خارجی»

  1. باسلام و وقت بخیر.
    لطفا سایت های عربی هم معرفی کنید
    چون بسیاری از رشته ها همچون عربی، حقوق و وفقه و حقوق برای نگارش پایان نامه باید از منابع فارسی و عربی استفاده کنند و اجازه استفاده از منابع انگلیسی ندارند. ممنونم

  2. سلام ،وقتتون بخیر
    سپاگذارم بابت مطالب مفیدتون
    فقط خواستم بدونم سایتی هم هست که مقالات خارجی را به صورت ترجمه شده ،یعنی به شکلی که هم زبان اصلی باشه و هم ترجمه فارسی اون مقاله
    بتونن‌ در اختیار ما بگذارند.
    ممنون‌میشم راهنمایی بفرمائید.

    1. بهترین سایت است نظر به تیوری که داشت ؛ اما در قبال رایگانی بودن کمی توجه شود بهتر است حداقل باید ۵ مقاله در ۲۴ ساعت رایگان باشد و دیگرانش به پول تا علاقندان بشتر شود . وسلام

    2. سایت معتبر مقالات در زبان اردو را می سه معرفی کنید

      1. سلام
        سایت معتبر برای مقالات علمی پژوهشی در زبان اردو را می شه معرفی کنید

  3. سلام ممنون از سایت خوبتون من تونستم موضوعی رو که می خواستم پیدا کنم .

    موفق و پایدار باشید

  4. ممنون بابت منابع کاملی که معرفی کردید…دست شما درد نکنه

    1. سلام احترامات من یکی از دانشجویان دانشگاه اداره عامه از افغانستان استم من می خواهم در این سایت ها مقاله های علمی استفاده کنم

  5. سلام
    مقالات انگلیسی قدیمی رو از کجا میتونم پیدا کنم. توی پایگاه هایی که معرفی کردید نبود.

  6. با عرض سلام و ادب
    ضمن تشکر از سایت و مطالب مفید شما
    همانطور که می دانید پروپوزال طرح مقدماتی پایان نامه است و به طبع منابع مورد استفاده ممکن است اندک باشند و پایان نامه از آنجایی که پروژه نسبتا وسیعی است طبعا منابع گسترده تری دارد . حال سوال ، در بارگزاری پروپوزال در پژوهشیار منابع را تنها منابع اندک ذکر کنیم یا منابع حتمی و احتمالی آینده پایان نامه را ؟ ممنون می شود راهنمایی بفرمایید. منتظر راهنمایی شما هستم. سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.