سایت معرفی کتاب

معرفی ۱۰ سایت برای معرفی کتاب

تا حالا به این فکر کرده‌اید که کتاب خوب چه کتابی است؟ چگونه می‌توانیم از بین صدها کتابی که در کتابفروشی‌ها می‌بینیم، بهترین را انتخاب کنیم و از مطالعه آن لذت ببریم؟ اصلا آیا مرجع قابل اعتمادی برای معرفی بهترین کتاب‌ها وجود دارد؟ مرجعی که تحت نظارت افرادی آگاه باشد و با در نظر گرفتن عوامل مختلف، بهترین‌ها را معرفی کند.

اگر این سوالات ذهن شما را هم مشغول کرده، جای درستی آمده‌اید! چراکه قرار است در این مطلب از سایت ترجمه کتاب ترجمیک به همه این سوالات پاسخ بدهیم. همچنین با بهترین سایت‌های معرفی کتاب نیز آشنا خواهیم شد. همراه ما باشید!.

مطالب مرتبط:

معرفی کتاب‌های برنده جایزه نیوبری (۲۰ سال اخیر)

آخرین به‌روزرسانی: ۱۴۰۳/۰۶/۰۵

هنگام خرید کتاب به چه عواملی دقت کنیم؟

برای این‌‌که یک کتاب را خوب معرفی و پیدا کنیم، باید عوامل متعددی را در نظر بگیریم.

موضوع کتاب

بی‌شک موضوع کتاب، از مهم‌‌ترین ویژگی‌های آن است. البته کتاب‌های علمی از این قاعده مستثنی هستند. لذا بهتر است بگوییم که به‌‌غیر از کتاب‌‌های تخصصی و علمی می‌توانیم دیگر کتاب‌‌ها بر اساس موضوع انتخاب کنیم.

در واقع این نو‌‌آوری، خلاقیت و پرداختن به موضوعات جذاب است که می‌‌تواند کتاب را به کتاب خوب تبدیل کند؛ کتابی که بتواند باعث افزایش سطح آگاهی و دانش شما شود، تنها جنبه‌‌ی سرگرمی نداشته‌‌ باشد و بعد از احساس خوبی را در شما ایجاد کند. چراکه همه این موارد از جمله حس رضایت و خشنودی از خویش بعد از خواندن یک کتاب خوب، می‌‌تواند شما را به خواندن بیشتر تشویق کند.

قدرت توصیف و تصویر‌‌سازی نویسنده از عواملی است که باعث می‌‌شود شما از خواندن کتاب خسته نشوید. البته باید خاطر نشان کرد توصیف زیاد باعث دور‌‌شدن خواننده از محور اصلی داستان می‌‌شود و او را به حاشیه می‌‌کشاند. از این رو نویسنده با مهارت خود باید از این قضیه جلوگیری کند.

ترجمه کتاب

ترجمه هنر و صنعت حساسی است. ترجمه به‌‌غیر از معنی واژه به واژه کلمات می‌‌باشد. ترجمه خوب باید روان، زیبا و درست باشد. یک مترجم باید توانایی درک، فهم، معنی و تفسیر مطلب را داشته باشد.

در حقیقت مترجم مطلبی را از زبانی ( زبان مبدا) به زبانی دیگر( زبان مقصد) باز‌‌نویسی می‌‌کند. این کار مستلزم تسلط به هر‌‌ دو زبان، آشنایی با دستور زبان و قواعد آن زبان‌‌ها ، توانایی تفسیر و درک معانی می‌‌باشد.

علاوه بر این ترجمه کتاب در سرنوشت آن کتاب بسیار اهمیت دارد. چراکه تاثیر ترجمه بر فروش و چاپ بدیهی است.

بسیاری از کتاب‌‌ها توسط چندین مترجم ترجمه می‌‌شود اما هر‌‌کدام با استقبال متفاوتی روبه‌‌رو می‌‌شود. بسیاری از آن‌‌ها به تعداد چاپ‌‌های بعدی می‌‌رسند. ترجمه‌‌ای که روان و زیبا باشد و در آن به اصل مطلب آسیب نرسیده باشد برای خواننده جذاب‌‌تر خواهد بود.

اگر به دنبال یافتن ترجمه‌‌ای زیبا و خوب هستید راه‌‌های بسیاری برای آن وجود دارد. یکی از آن‌‌ها انتخاب کتابی است که توسط مترجم سرشناس و نام آشنا ترجمه شده باشد. با کمی جستجو در اینترنت و یا میان افراد می‌‌توانید با مترجمان حرفه‌‌ای و مطرح آشنا شوید.

هم‌‌چنین خواندن قسمت کوچکی از کتاب این امکان را به شما می‌‌دهد که با  نوع نگارش کتاب بدون فهمیدن داستان آشنا بشوید.

مطالب مرتبط:

۴+ کتاب شکسپیر که باید آن‌ها را بخوانید!

چگونه بهترین کتاب‌ها را پیدا کنیم؟

به‌طور کل بر‌‌اساس نظریات مختلف و عوامل متعدد، لیست‌‌های مختلفی متشکل از کتاب‌‌های‌‌ برتر دنیا توسط  منتقدان و افراد متخصص تهیه شده است. با مراجعه به این لیست‌‌‌ها می‌‌توانید با معروف‌ترین و بهترین کتاب‌های جهان آشنا شوید. اما آیا تمام این مراجع قابل اعتماد هستند و به درستی گزینش آن‌ها مطمئن هستید؟

حداقل درباره شبکه‌های اجتماعی می‌توانیم با قطعیت به این سوال پاسخ منفی بدهیم. چراکه این شبکه‌‌ها عموما توسط افراد مدیریت می‌‌شوند و بابت مطالبی که به اشتراک می‌‌گذارند، مسئولیتی ندارند و آن را طبق احوالات و نظریات خود منتشر می‌‌کنند. البته در این بین هستند کسانی که با مطالعه و آگاه باشند. رفتن به کتاب‌‌فروشی و یا کتابخانه نیز می‌تواند کار زمان‌‌بری است،

چگونه بهترین کتاب‌ها را پیدا کنیم؟

این در حالی که اگر سایت‌‌های معتبر معرفی کتاب را بشناسید می‌‌توانید به سادگی از اطلاعات آن‌‌ها استفاده کنید و کتاب‌‌های برتر و روز را مطالعه کنید. هم‌‌چنین کتاب‌‌هایی را که در زمینه‌‌ی علاقه‌‌ی شخصی و سلیقه خودتان است را انتخاب می‌‌کنید.

این سایت‌‌ها دارای مشخصه‌‌های گوناگونی می‌‌باشند. از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

طبقه بندی کتاب‌‌ها از نظر زمینه تخصصی

طبقه‌بندی کتاب‌ها بر این اساس می‌‌تواند از اصلی‌‌ترین اصول معرفی کتاب باشد. برای مثال بهتر است به کسی که به‌تازگی به کتاب خواندن علاقه‌‌مند شده است کتاب‌‌های ساده و با زمینه‌‌های عمومی و جذاب را  پیشنهاد کرد. اما برای کسی که سال‌‌است کتاب می‌‌خواند باید کتاب‌‌های پیچیده‌‌تر و با مفاهیم عمیق را پیشنهاد کرد. با این اوصاف زمینه‌‌ی تخصصی کتاب بسیار حائز اهمیت است و برای انتخاب تنها نباید به فروش بالای کتوجه کرد.

ادبیات استفاده شده در سایت

این مورد نیز عامل مهمی است که تاثیر زیادی روی مخاطبان می‌‌گذارد. باید در نظر داشت تمام افرادی که برای یافتن کتاب به سایت معرفی کتاب مراجعه می‌‌کنند، تحصیل‌کرده و متخصص نیستند. به همین دلیل اگر ادبیات سایت و وبلاگ معرفی یا نقد و برسی کتاب ثقیل و دشوار باشد، مخاطب درک درستی از کتاب پیدا نمی‌‌کند و ممکن است انگیزه‌‌ی خود را نیز برای خواندن از دست بدهد.

مطالب مرتبط:

معرفی بهترین کتاب‌های کوتاه جهان + خلاصه

بهترین سایت‌ها و وبلاگ‌های معرفی کتاب

در ادامه با سایت‌‌ها و وبلاگ‌‌های معتبر فارسی و غیرفارسی معرفی کتاب آشنا خواهیم شد. دفعه بعدی که به یک کتاب جدید نیاز داشتید، می‌توانید روی کمک این سایت‌ها حساب کنید!

وبلاگ یک پزشک

در این وبلاگ کتاب‌هایی در ژانرهای متفاوت معرفی و بررسی می‌شود. هر چیزی در این سایت پیدا می‌شود؛ از ژانر ادبیات داستانی کلاسیک گرفته تا کتاب‌های علمی و تخیلی!

وبلاگ میله بدون پرچم

فعالیت وبلاگ میله بدون پرچم بر‌‌ اساس نظریه شخصی وبلاگ‌‌نویس می‌‌باشد نه یک موسسه. با این حال اما کتاب‌‌هایی که در این وبلاگ‌‌معرفی می‌‌شود، قابل اعتماد هستند.

مجله آوانگارد

مجله آوانگارد را می‌‌توان یک منبع تخصصی و حرفه‌‌‍‌‌ای در زمینه‌‌ی معرفی کتاب و تولید محتوای انبوه دانست. زبان به‌‌کار برده شده در این سایت ساده و آسان است و از نکات قابل توجه آن می‌توان به معرفی کتاب‌‌های کمتر شناخته شده و نا‌‌آشنا اشاره کرد.

سایت معرفی و نقد کتاب بینش

این سایت معرفی و نقد کتاب توسط نویسنده‌‌ی معتبری نوشته شده است. حوزه‌‌ی فعالیت این سایت در زمینه‌‌ی یک موضوع خاص نمی‌‌باشد و کتاب‌‌ها با موضوعات مختلف معرفی می‌‌شوند. در این سایت شما می‌‌توانید نظرات و نقد‌‌های دیگر منتقدین و نویسنده‌‌ها را پس از خواندن یک کتاب بخوانید.

سایت معرفی و نقد کتاب تهران

سایت نقد کتاب داراری محتوای تخصصی است و بسیاری از کتاب‌‌هایی که کمتر شناخته شده‌‌اند اما اهمیت بسیاری دارند را معرفی می‌‌کند. هم‌‌چنین کتاب‌‌هایی که  ترجمه خوبی دارند نیز در این سایت مورد برسی قرار می‌گیرند.

سایت اسپارک نوت

سایت اسپارک نوت یکی از بهترین سایت‌‌هایی است که در زمینه‌‌ی معرفی، نقد و برسی کتاب‌‌های جدید و جذاب تولید محتوا می‌‌کند. کتاب‌‌های الکترونیکی بسیاری در این سایت معرفی می‌‌شوند. برسی کتاب‌‌ها با جزئیات کامل انجام می‌‌شود و معمولا تمامی پرسش‌‌های ذهن خواننده حل می‌شود.

سایت کافه بوک

سایت کافه بوک از سایت‌‌های پر‌‌بازدید فارسی می‌‌باشد و بسیاری از افراد علاقه‌مند به کتاب‌خوانی و نقد و بررسی در آن فعالیت می‌‌کنند. شما می‌‌توانید نظرات آن‌‌ها را در این سایت مطالعه کنید.

سایت کتابیسم

سایت کتابیسم به معرفی کتاب‌‌های مشهور ادبی ایران و جهان می‌‌پردازد و در حوزه‌‌های مختلف کتاب‌‌های جذابی را به مخاطب معرفی می‌‌کند.

سایت Goodreads

سایت goodreads یکی از معتبر‌‌ترین و محبوب‌‌ترین سایت‌‌های معرفی کتاب می‌‌باشد که علاوه بر معرفی کتاب به شما پیشنهاداتی بر‌‌اساس نظر و سلیقه‌‌تان ارائه می‌‌دهد.

هم‌‌چنین در این سایت می‌‌توانید ببینید کدام کتاب‌‌ها بیشترین امتیاز را دریافت کرده‌‌اند و محبوب شده‌‌اند. از ویژگی جذاب دیگر این سایت امکان امتیاز‌‌دهی و نظر درباره‌‌ی کتابی است که آن‌‌را مطالعه کرده‌‌اید.

سایت کتابک

کودکان و نوجوانان در جامعه از اهمیت بسیاری برخوردارند. معرفی کتاب‌‌های مناسب با این سنین نیز باید به درستی صورت بگیرد، زیرا تربیت و آموزش در این سنین بسیار تاثیرگذار می‌‌باشد و متخصصین و خانواده‌‌ها باید توجه کافی را در انتخاب کتاب برای آن‌‌ها داشته‌‌باشند. سایت کتابک تمرکز خود را بر این موضوع گذاشته و برای آگاه‌‌سازی مخاطبین قسمتی را به نقد و برسی کتاب‌‌ها اختصاص داده شده است.

سخن پایانی

اگر اهل کتاب و کتاب‌خوانی هستید، این مطلب می‌تواند چراغ راه شما باشد تا بهترین کتاب‌ها را انتخاب کنید و از غرق شدن در دنیای جذاب آن‌ها لذت ببرید! اگر شما هم سایت معتبر و قابل اعتمادی را برای معرفی کتاب می‌شناسید، به ما معرفی کنید. منتظر کامنت‌های جذاب شما هستیم!

اگر به ترجمه کتاب علاقه‌مند هستید، می‌توانید به عنوان مترجم کتاب به تیم ما اضافه شوید. کافیست به صفحه استخدام مترجم مراجعه و رزومه خود را بارگذاری کنید.

10 دیدگاه در «معرفی ۱۰ سایت برای معرفی کتاب»

  1. خواستم کتاب جمله هایی برای تکان دادن دنیا را بهتون معرفی کنم من مطالعه کردم عالیه اثر محمودبراتی

    1. سلام، روز به خیر
      شما می‌توانید با مراجعه به سایت‌هایی مانند آمازون از جدیدترین و پرفروش‌ترین‌های کتاب‌های سال مطلع شوید. معمولا نیز به راحتی پس از آن می‌توان نسخ پی‌دی‌اف بعضی از این کتاب‌ها را پیدا کرد.
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.