آشنایی با مفهوم علائم اختصاری، یکی از مهمترین بخشهای یادگیری زبان است ولی در عین حال، در اکثر موارد نادیده گرفته میشود. این در حالی است که علائم اختصاری، کاربرد زیادی در نامهنگاری دارد و اگر با معنی آنها آشنا نباشیم، حتما در درک هدف و پیام نامه نیز دچار مشکل میشویم.
با مخففهای پرکاربرد در نامهنگاریهای انگلیسی آشنا نیستید، پس در این مطلب از سایت ترجمه متون تخصصی ترجمیک همراه ما باشید. در ادامه ده مخفف انگلیسی پرکاربرد در ارتباطات B2B و در نامهنگاریهای تجاری و عمومی را زیر ذرهبین قرار میدهیم.
مطالب مرتبط:
CC در ایمیل به چه معناست و چه کاربردی دارد؟
این مطلب در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ بهروزرسانی شده و هشت مخفف انگلیسی دیگر نیز به آن اضافه شده است.
در این مطلب خواهید خواند:
ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی
ایمیل ابزاری حیاتی برای هر کسب و کاری است و این امکان را فراهم میکند که فوراً با مشتریان جدید، شرکای تجاری فعلی و تأمینکنندگان بالقوه ارتباط برقرار کنیم.
در دنیای ارتباطات بین کسب و کارها (business-to-business یا B2B) و تولید محتوای انگلیسی، برای صرفهجویی در زمان کلمات اختصاری ابزارهای مفیدی محسوب میشود. این کلمات حرف اول هر کلمه را میگیرند تا کلمه کوتاهتری را تشکیل دهند. این ابزار زبانی به کاهش تعداد کلمات، مختصر نگه داشتن مطالب و سرعت بخشیدن به روند نوشتن کمک میکند.
با این حال، دنیای کلمات اختصاری ممکن است گیج کننده باشد؛ بهویژه برای کسانی که بهتازگی به ایمیل B2B وارد شدهاند. برای صرفهجویی در وقت و کاستن نگرانی شما برای جستوجوی معنای ترکیب خاصی از حروف، این راهنما را گردآوری کردهایم تا متداولترین کلمات اختصاری انگلیسی را به شما ارائه دهیم.
مطالب مرتبط:
۵ سایت برتر برای ویرایش آنلاین رایگان متون انگلیسی
مخففهای پرکاربرد در نامهنگاری ایمیل مارکتینگ و نامهنگاری تجاری و عمومی
در این بخش ۲۰ مورد از رایجترین مخففهای انگلیسی را که در نامهنگاریها و ایمیلهای انگلیسی استفاده میشوند، به همراه توضیح مرور میکنیم.
ASAP: as soon as possible
اغلب از ASAP در ایمیلهایی با لحن فوری یا برای ایجاد انگیزهی پاسخ سریعتر استفاده میشود. ASAP مخفف «as soon as possible»، بهمعنای «در اسرع وقت» است.
به کار بردن این مخفف برای نشان دادن این است که باید فوراً کاری انجام شود. تأمینکنندگان ممکن است از این مخفف برای تأکید بر سرعت تحویل چیزی در ارتباطات خود استفاده کنند.
افزون بر این از این مخفف در انواع ارتباطات دیگر هم استفاده میشود. هنگام واگذاری کاری که نیاز به انجام دارد، این مخفف را انتخاب کنید.
IMO: in my opinion
IMO هم در ارتباطات تجاری و هم در ارتباطات غیرجدی و معمولی کاربرد مشابهی دارد. IMO مخفف «in my opinion» به معنی «به نظر من» به کار میرود.
هنگامی که برخلاف چیزی، ایده یا دیدگاهی را بیان میکنید، این مخفف میتواند مقصود شما را واضح کند. همچنین IMO کمک میکند تا جنبه امری و انتقادی از پیام حذف شود و نشان دهد که شما بر اساس دیدگاههای خود بازخورد میدهید.
LMK: Let Me Know
LMK مخفف «let me know» بهمعنای «به من اطلاع دهید» است. این مخفف بهعنوان راهی خوب و غیررسمی برای پایان ایمیل یا سایر روشهای ارتباطی و در هنگام نیاز به پاسخ به سوالی غیرفوری است.
NRN: No Reply Necessary
NRN مخفف «no reply necessary» بهمعنای «نیازی به پاسخ نیست» است. این مخفف به خواننده اجازه میدهد تا هدف ارتباط را بداند؛ بدون اینکه آنها را وادار به پاسخگویی کند.
با استفاده از NRN، اینباکس شما از پاسخهای غیرضروری و تأییدهای بدون کاربرد پر نخواهد شد. همچنین میتوانید از NRN در پایان فهرستی از دستورالعملها یا هنگام اطلاعرسانی اخبار به شرکا یا همکاران استفاده کنید.
FYI: For Your Information
کاربرد این مخفف به ارتباطات تجاری محدود نمیشود و در متنهای عمومی و پیامهای مستقیم نیز استفاده میشود.
FYI کوتاهشده «for your information» و بهمعنی «برای اطلاع شما» به کار میرود. این مخفف نشان میدهد که فرستنده منبع یا پیامی را به اشتراک گذاشته است که میتواند برای کسب و کار یا پروژههای فعلی شما مفید باشد.
EOD: End Of Day
EOD مخفف «end of day»، بهمعنای «پایان روز» است. این عبارت به زمان بسته شدن یا تعطیلی کسب و کار اشاره دارد. پیامهای حاوی EOD برای تعیین ضربالاجل برای بخشی از کار، فاکتور یا سند دیگر است. مثال:
Please get the report to me by EOD
OOO: out of office
آیا تا به حال بعد از ارسال ایمیل پاسخی فوری و خودکار دریافت کردهاید؟
OOO مخفف «out of office» و بهمعنی «بیرون از محل کار» است.
زمانی که در تعطیلات یا سفر کاری هستید و نمیتوانید به رایانه یا حسابهای اداری خود دسترسی داشته باشید، از این مخفف مفید استفاده کنید. این مخفف به همکارانتان اطلاع میدهد که در اسرع وقت با آنها تماس خواهید گرفت.
PS: postscript
نوشتن PS در انتهای ایمیل بسیار رایج است. PS یا postscript بهمعنی پینوشت یا ضمیمه به کار میرود. این مخفف نشان میدهد که فرستنده ایمیل، یادداشت یا ایده دیگری در انتهای پیام نوشته است که ممکن است به پیام اصلی مرتبط نباشد.
از PS برای اضافه کردن اطلاعات اضافی –تا اندازهای خارج از موضوع– به ایمیل خود بدون نیاز به نوشتن پیام جداگانه استفاده کنید.
OT: off-topic
OT مخفف off-topic و با هدف بیان نکتهای خارج از موضوع به کار میرود. PS در انتهای پیام استفاده میشود اما OT میتواند در سراسر متن برای درج سریع اطلاعات مهم اما نه مستقیماً مرتبط به متن استفاده شود.
WFH: working from home
WFH مخفف «working from home» و مفهوم «کار از خانه» را میرساند. مخفف WFH زمانی استفاده میشود که مدیر از کارمندان خود میخواهد از راه دور کار کنند، یا زمانی که یک کارمند یا همکار تصمیم میگیرد که برای آن روز محل کار خود را انتقال دهد.
مطالب مرتبط:
آموزش ارسال نامه و ایمیل گروهی در ورد با مثال
AB : Action by
وقتی انتظار دارید که کاری در مهلت زمانی مقرر انجام شود، از این مخفف استفاده کنید. یعنی ابتدا عمل موردنظرتان را بنویسید و سپس با این مخفف، ضربالاجلی که برای آن در نظر گرفتهاید را اعلام کنید. به عنوان مثال:
Here is the SEO report. AB+2
در این مثال، فرستنده ایمیل گزارش سئو را برای همکار خود فرستاده و خواسته که ظرف دو روز، اقدامات لازم در رابطه با این گزارش را ظرف دو روز انجام دهد.
AR :Action required
گاهی میخواهیم به گیرنده ایمیل تاکید کنیم که بعد از دریافت و بررسی ایمیل، حتما اقدامات لازم را انجام دهد. در چنین مواردی میتوانیم از این مخفف استفاده کنیم. AR مخفف عبارت Action required یا «اقدام ضروری است» میباشد.
EOM :End of message
اگر از EOM به مفهوم «پایان پیام» اشاره میکند در سابجکت ایمیل استفاده کنید، به گیرنده اطلاع میدهید که کل محتوا در سابجکت قرار دارد. بنابراین، گیرنده نیازی به باز کردن ایمیل ندارد و میتواند در وقت خود صرفهجویی کند.
IAM :In a meeting
IAM مخفف عبارت In a meeting است و به مفهوم «در جلسه» اشاره دارد. استفاده از این مخفف، صمیمانه و غیررسمی است و به گیرنده ایمیل میفهماند که فرستنده، در جلسه است.
LET :Leaving early today
مخفف LET به مفهوم «امروز زود میروم» اشاره دارد. پس از این مخفف در ایمیلهای گروهی استفاده کنید و از این طریق به همکارانتان اطلاع دهید که امروز کمی زودتر محل کار را ترک میکنید. به این ترتیب بعدها کسی برای عدم انجام کارها، از شما دلخور نمیشود.
NT or N/T :No text
مخفف NT یا N/T به مفهوم «بدون متن» اشاره دارد. بنابراین اگر ایمیل شما محتوایی ندارد و همه چیز در سابجکت گفته شده، با استفاده از این مخفف به مخاطب برسانید که نیازی به باز کردن ایمیل ندارد.
PFA :Please find the attachment
اگر ایمیل شما دارای یک یا چند فایل ضمیمه است، حتما از این مخفف استفاده کنید و از این طریق به گیرنده یادآوری کنید که فایل پیوست را بررسی کند. مخفف PFA به مفهوم «لطفا فایل ضمیمه را بررسی کنید.» اشاره دارد.
TBF :To be forwarded
گاه ایمیلی را برای کسی میفرستیم و انتظار داریم که پس از بررسی، او هم ایمیل را برای شخص دیگری بفرستد. این درخواست را با مخفف TBF اعلام میکنیم.
سخن پایانی
اگرچه این مخففها برخی از محبوبترین کلمات اختصاری هستند که در ایمیل مارکتینگ و نامهنگاری تجاری و عمومی استفاده میشوند، اما ممکن است با دهها مورد دیگر هم روبهرو شوید. برای صرفهجویی در زمان و نشان دادن بهروز بودن خود در ایمیلهای خود از این مخففها استفاده کنید.
پیش از شروع به نوشتن نامه و نوشتن ایمیلهای تجاری و عمومی، باید با انواع نامه، بخشهای مختلف نامه، راههای حفظ یکپارچگی متن و مواردی از این قبیل آشنا باشید. دوره نامهنگاری عمومی و تجاری به زبان انگلیسی دبستان ترجمیک شما را با نحوه نگارش نامههای نیمه رسمی و دوستانه به زبان انگلیسی آشنا میکند.
2 دیدگاه در «ده مخفف انگلیسی پرکاربرد در نامهنگاری»